Αρχική       Περιοδικό Λυδία       Εκδόσεις Λυδία       Λυδία FM 94,2
 
   
 

Προφίλ


Κατασκήνωση σημαίνει κέφι, χαρά, δημιουργία, αξέχαστες στιγμές ομαδικής ζωής! Και «Η χαρά των παιδιών» αυτό ακριβώς προσφέρει στα παιδιά: μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, που συνδυάζει το βουνό και την θάλασσα, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες μέρες ξένοιαστες, χαρούμενες, να δημιουργήσουν νέες φιλίες, να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, φανταστικές αναμνήσεις!

Τα παιδιά ξεκουράζονται, αθλούνται, ανανεώνουν τις σωματικές τους δυνάμεις, αλλά παράλληλα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ορθόδοξη πίστη, να έρθουν πιο κοντά στον Θεό, να αποκτήσουν αξίες και ιδανικά, εφόδια καθοριστικά για την επιτυχία και την ευτυχία στην ζωή τους!

Στις δύσκολες ημέρες που περνούμε, τα παιδιά μένουν αστήριχτα, απροστάτευτα μπροστά στο ποικιλώνυμο κακό, μπροστά στις αμέτρητες παγίδες. Βασικός στόχος λοιπόν της Κατασκήνωσής μας είναι να θωρακίσει τα παιδιά, να καλλιεργήσει τον ψυχικό τους κόσμο, να σμιλεύσει στις τρυφερές παιδικές καρδιές την αγάπη στον Χριστό και την Ελλάδα. Έτσι, θα είναι έτοιμα να βγουν αύριο στην κοινωνία, ως υγιείς προσωπικότητες, ως ώριμα, καταρτισμένα άτομα, που θα στέκονται όρθια, αντιμετωπίζοντας με θάρρος τις προκλήσεις της ζωής.

Μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί περίπου 25.000 ελληνόπουλα.