Αρχική       Περιοδικό Λυδία       Εκδόσεις Λυδία       Λυδία FM 94,2
   
 
   
 
 
 

Δραστηριότητες


Θάλασσα: Χαιρόμαστε την καθαρή θάλασσα, τον λαμπερό ήλιο, κολυμπάμε όλοι μαζί και χαιρόμαστε τα παιχνίδια στην άμμο! Δυο βήματα είναι η Κατασκήνωσή μας από την ακτή, για αυτό και την επισκεπτόμαστε και σε άλλες ώρες! Ξεχωριστή είναι η χαρά μας όταν πηγαίνουμε το βράδυ για να ανάψουμε φωτιές στην αμμουδιά και να τραγουδήσουμε με την κιθάρα τα αγαπημένα μας κατασκηνωτικά τραγούδια!

Ομαδικό παιχνίδι: Παίζουμε με την καρδιά μας μέσα στην φύση πρωτότυπα παιχνίδια, συναγωνιζόμαστε με τις άλλες ομάδες, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας! Αθλούμαστε παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια στο λούνα-παρκ της Κατασκήνωσης, εξασκούμε την ευφυϊα και την μνήμη μας, περνάμε ανεπανάληπτες στιγμές ξενοιασιάς και ομαδικής ζωής!

Προσευχή: Η ημέρα μας αρχίζει και τελειώνει με προσευχή. Έτσι ο Θεός ευλογεί την κάθε μας μέρα αλλά και όλη μας την ζωή! Απαραίτητος στην ζωή της Κατασκήνωσης είναι ο Εκκλησιασμός. Έχουμε την ευκαιρία να εξομολογηθούμε, να εκκλησιαστούμε, να κοινωνήσουμε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. Έτσι, φεύγουμε για τα σπίτια μας, ενισχυμένοι, θωρακισμένοι και με την απόφαση να κρατήσουμε όλο τον χειμώνα τις καλές συνήθειες που αποκτήσαμε εδώ!

Επόμενη σελίδα